Over Edith Bakker

Foto: Esther Samsom

Edith Bakker (1951) heeft gewerkt in het basisonderwijs en met peuters en kleuters. Zij heeft de opleiding Psychosynthese gevolgd bij The Psychosynthesis Studies in Ouderkerk aan de Amstel. Daarnaast heeft ze zich verdiept in adem- en lichaamswerk, creativiteit en healing.

Edith Bakker Is steeds geboeid door het kind in de volwassene. Ze geeft sinds 1989 cursussen en workshops met als thema's onder andere: werk, dromen, chakra's, het innerlijke kind, ouderschap, relaties, creativiteit, omgaan met woede en agressie, de verhalen van het lichaam, en archetypen. Sinds 2008 heeft zij haar praktijk uitgebreid met neurofeedback. Hiervoor is zij gecertificeerd bij het NCH in Hilversum.

Sinds 2017 is Edith Bakker gestopt met haar individuele praktijk en legt zij zich toe op schrijven en het geven van trainingen.  

Werken met psychosynthese

Psychosynthese is sterk gericht op de, vaak verborgen, geestelijke rijkdom die ieder mens in zich draagt. Daarnaast is er aandacht voor de blokkades die ook aanwezig zijn.

Psychosynthese biedt de mogelijkheid om deze verschillende aspecten van onszelf te ontdekken, te ervaren en te integreren. Daarbij wordtgebruik gemaakt van ieders creatieve en speelse kwaliteiten. Lees er meer over in het blog.

Edith Bakker is lid van het NVPA.

kleed-2

Het kleed dat je weeft

In ons allemaal komen vele werelden samen. De beleving van ons lichaam, onze gevoelswereld en ons denken. Onze liefdes, aspiraties en dromen. Het licht van het grotere bewustzijn en het leven van alledag. Je innerlijke wereld en de wereld om je heen. Je mooiste kwaliteiten en je schaduwkanten. 

Psychosynthese helpt om al die aspecten te integreren, en draden van licht en bewustzijn door je dagelijkse realiteit te weven. Om met al die verschillende draden een kleed te weven dat je persoonlijke essentie tot uitdrukking brengt. 

Contact

Je kunt via dit formulier reageren of vragen stellen.
Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Privacy

Als je je naam, e-mailadres of andere gegevens (al of niet via deze site) aan Edith Bakker bekend maakt, is dat strikt vertrouwelijk. Jouw gegevens worden dan ook aan niemand doorgegeven. Wanneer wij contact hebben gehad (eventueel via de site of via mail), dan kan het zijn dat je mail van Edith Bakker ontvangt. Wil je dat niet meer, dan kan je je op elk moment afmelden.

Scroll naar boven